Resultaatgerichtheid en plezier
JCC Software is een succesvolle en resultaatgerichte organisatie met enthousiaste en professionele medewerkers. We leveren al meer dan 25 jaar innovatieve software oplossingen. Onze kernbegrippen zijn plezier in je werk, samenwerking en eigen verantwoordelijkheid. De cultuur is collegiaal, informeel en ambitieus. Hierdoor zijn we een succesvol bedrijf met een solide klantenkring en veel langdurige relaties. De afgelopen periode hebben wij waardevolle projecten gerealiseerd die een goede basis zijn voor een verdere groei van onze organisatie.

Verbetering van kwaliteit van processen
JCC Software houdt zich bezig met het ontwikkelen, verkopen en implementeren van standaard software voor diverse branches zoals de lokale overheid, financiële instellingen en de zorg. Gemeenschappelijk kenmerk van de software is de bijdrage die het levert aan de verbetering van de kwaliteit van de processen. Wij ontwikkelen oplossingen voor de volgende toepassingsgebieden: personeelsplanning, afspraken en reserveringen, klantgeleiding, betalen en beeldschermcommunicatie.

Ambitieus
JCC Software wil vernieuwende, gebruiksvriendelijke oplossingen bieden. Hiervoor zijn we constant bezig om onze producten te verbeteren en uit te breiden. Bovendien introduceren we steeds nieuwe oplossingen aan onze bestaande en nieuwe klanten. Ook verleggen we onze horizon naar de buitenlandse markt. 

Stages en vacatures
Om onze ambities te verwezenlijken, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Klik hier voor ons actuele vacature overzicht. Tevens bieden we uitdagende stages en afstudeeropdrachten.