Tijdens de bovenstaande webinar zijn diverse vragen gesteld. In dit document staan de vragen en bijbehorende antwoorden.

Vaccinaties inplannen via JCC-Afspraken: hoe werkt het?
Met de gehoste applicatie JCC-Afspraken reserveren de burgers van uw gemeente/stad/regio eenvoudig een tijd voor de vaccinatie. Alles wordt door JCC Software voor u geconfigureerd. Denk hierbij aan; het invoeren van de ontvangen vaccinatiecode, het aantal vaccinatiepunten, de locatie, et cetera. Doordat het portaal gehost is bij JCC Software, wordt de ICT dienst niet extra belast.

Het inplannen van een vaccinatie: hoe werkt het voor de burger?
De burger maakt een afspraak via het afsprakenportaal of telefonisch. Tijdens het maken van de afspraak wordt de vaccinatiecode uitgevraagd. De burger kiest een dag en tijdstip waarop hij/zij gevaccineerd wil worden. Het is mogelijk om op locatie te zien welke burgers een afspraak hebben gemaakt.

Wat mag u van ons verwachten?
Dat iedere burger met de verkregen vaccinatiecode via het online afsprakenportaal een afspraak kan inplannen. Uw gemeente/stad/regio krijgt een unieke URL zodat het gescheiden blijft van uw huidige JCC-Afspraken omgeving (indien van toepassing). Daarnaast blijft het mogelijk om ook telefonische afspraken via het contactcentrum te laten inboeken of wijzigen.

Wat wordt verwacht van uw gemeente/stad/regio?
Uw bestuur hoeft enkel te zorgen voor het aanleveren van één logo van de gemeente, stad of regio samenwerking en enkele specifieke parameters van de vaccinatielocaties.

Uw bestuur maakt gebruik van een ander afsprakensysteem. Kunt u hier dan toch ook gebruik van maken?
Dat is geen probleem. Het afsprakenportaal voor het inplannen van een vaccinatie staat volledig los van uw publieke dienstverlening en wordt gehost bij JCC Software.

Speciaal voor de vaccinatiecentra hebben we een pakket samengesteld, meer informatie en de prijzen vindt u hier.