De “Prominent” identificatie zuil.

Samen met ORIBI-ID Solutions hebben we de “Prominent” aanmeldzuil ontwikkeld. De zuil is het middel tegen identiteitsfraude.

De oplossing voor Identiteitsfraude

De bezoeker wordt tijdens het gehele proces optimaal ondersteund door duidelijke instructies, via het scherm maar ook via audio. JCC-Klantgeleiding zorgt voor een klantvriendelijke begeleiding en afhandeling.

Gezichtsherkenning

Met de geïntegreerde camera wordt gecontroleerd of de persoon bij de zuil dezelfde is als die op de foto in het document. Is het resultaat negatief? Dan ontvangt de juiste medewerker een signaal via het klantgeleidingssysteem.

 

Documentscanner

De bezoeker meldt zich bij de aanmeldzuil en legt zijn of haar identiteitsdocument op de documentscanner. De scanner controleert aan de hand van een database met echtheidskenmerken of het document echt is. Tijdens deze controle herkent JCC-Klantgeleiding direct of de bezoeker een afspraak heeft bij de publieksbalie.

Het verhaal van de gemeente Zwolle

Wie herinnert zich nog de Pearle-reclame van de douanebeambte? Hij schudde
steeds zijn hoofd om te wisselen van leesbril naar gewone bril. Met de ene kon hij
het paspoort lezen en met de andere stelde hij vast of de persoon bij dat document
hoorde. Voor mij is dat beeld het laatste jaar een metafoor geworden voor ‘IDcontrole 0.1’

Lees het volledige artikel

Verkrijgbaar in drie uitvoeringen

De zuil kan geleverd worden in drie verschillende versies. Iedere versie kan geheel op de huisstijl van uw gemeente worden afgestemd. Bekijk ons zuilen overzicht voor de specificaties.

Overzicht zuilen

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.