A’j d’r last van hebt, mo’j zeen da’j d’r gemak van kriejt
“Als je er last van hebt, dan moet je zorgen dat je er gemak van krijgt”… Simpel gezegd, maar waar! Dat is de nuchtere Twentse mentaliteit waarmee wij software ontwikkelen. Door samen met onze klanten te kijken “waar ze last van hebben” en te zorgen dat ze “er gemak van krijgen” sluit onze software precies aan op problemen in de praktijk.

Samen bereiken we meer!
Volgens die mentaliteit ontwikkelen we al zo’n 30 jaar software vanuit Oldenzaal voor de gemeentelijke markt. En met succes! Samen met onze klanten hebben we 5 standaard oplossingen ontwikkeld die stuk voor stuk volledig op de vraag uit de markt afgestemd zijn. Door ze te combineren, ontstaan er talloze nieuwe mogelijkheden voor de gemeenten om hun dienstverlening nog verder te optimaliseren.

“Er wordt precies naar de klant geluisterd: “Wat heb je nodig?” en dat is echt gebruik maken van de mensen in de praktijk.  Dat is gewoon fantastisch om mee te maken! ~Luuk Espeldoorn, Gemeente Hardenberg

12,5 jaar België
We zijn inmiddels ruim 12 jaar actief in België en om onze klanten daar zo goed mogelijk te ondersteunen hebben we 7 jaar geleden een kantoor in Sittard geopend. In 2020 werd het kantoor in Sittard te klein en zijn we verhuisd naar Heerlen. Vanuit die locatie zijn 5 Limburgse collega’s dagelijks hard aan het werk voor onze Belgische klanten.

2 jaar Duitsland
In 2020 hebben we onze eerste klant in Duitsland mogen verwelkomen. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en hebben we ons klantenbestand flink uitgebreid. Zo zijn we in 5 deelstaten actief: Noordrijn-Westfalen, Niedersachsen, Sleeswijk-Holstein, Hessen en Rijnland-Palts.