14/12/2017
Een enorme opkomst tijdens Praktijkdagen Werken op afspraak! Meer dan 60 gemeenten en steden hebben de Praktijkdagen bezocht bij de Stad Genk, Stad Herentals en gemeente Kruishoutem. Tijdens deze dagen stond de praktijkervaring met het werken op afspraak centraal.Stad Genk en stad Herentals over het werken op afspraak

Jef Versmissen van Stad Herentals en Jos Claes van stad Genk hebben tijdens de praktijkdagen een presentatie verzorgd over hun ervaringen met het werken op afspraak.  Ze vertelden over de invoering van het werken op afspraak en deelden hun bevindingen en resultaten. Het verhaal werd goed ontvangen en veel gemeenten en steden kregen een goed beeld van het werken op afspraak. Aanvullend heeft JCC Software de mogelijkheden gepresenteerd die onze software biedt om de processen rondom het werken op afspraak efficiënt te ondersteunen.

Heeft u de praktijkdagen gemist?
Wij komen graag bij u langs! Vraag via het contactformulier een demonstratie op locatie aan, dan nemen we contact met u op voor het inplannen van een afspraak.


Copyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer