Mijn Burgerprofiel

Mijn Burgerprofiel biedt één persoonlijk overzicht van al uw overheidszaken. Al uw officiële gegevens en overheidsadministratie vindt u hier terug en zijn zo altijd beschikbaar wanneer u ze nodig heeft. Door Mijn Burgerprofiel in het Internetafsprakenportaal van JCC-Afspraken te integreren, biedt het lokale bestuur de burger de mogelijkheid om gegevens te hergebruiken en op te slaan. Zo kan de burger zelf via het portaal inloggen, maar als de burger al ingelogd is op Mijn Burgerprofiel op een andere website, dan hoeft de burger niet opnieuw in te loggen. Als de burger is ingelogd en hij/zij gaat de afspraak maken, dan zijn de gegevens die gekend zijn in Mijn Burgerprofiel ingevuld in de contactgegevens. Nadat de afspraak bevestigd is, heeft uw bestuur de mogelijkheid om een notificatie via Mijn Burgerprofiel te versturen. Uiteraard blijft het ook mogelijk om een notificatie via JCC-Afspraken te versturen. Zo zorgen de Vlaamse overheid en JCC Software ervoor dat het contact met uw bestuur vereenvoudigd wordt.

Mijn Burgerprofiel App

Inmiddels is de Mijn Burgerprofiel App door de Vlaamse Overheid gelanceerd.  Zo heeft de burger een extra mogelijkheid om eenvoudig en snel een afspraak met uw bestuur te maken.

Offerte aanvragen Mijn Burgerprofiel en Mijn Burgerprofiel App

  • Meerdere keuzes mogelijk