JCC-KLANTGELEIDING

Een vlekkeloos bezoek aan uw gemeentehuis

Gemeenten hebben te maken met veel verschillende bezoekersstromen. Van bezoekers voor het KCC tot leveranciers en zakelijke relaties. JCC-Klantgeleiding begeleidt elke bezoeker van A tot Z, brengt inzicht in de verschillende bezoekersstromen en registreert alles in één centraal systeem. Hoe we dit doen?

Inzicht in de klantenreis

JCC-Klantgeleiding brengt de klantreis voor iedere bezoeker in kaart; alle stappen in het proces zijn inzichtelijk. Via managementrapportages wordt u op de hoogte gehouden van de laatste informatie.

Vanaf elke plek te gebruiken

U kunt de bezoeker oproepen vanaf elke plek en op ieder device. Met notificaties via JCC-Assistent ontvangt u bovendien altijd tijdig de juiste informatie en signalen. Of het nu gaat om een bezoeker met een afspraak of een servicenorm die wordt overschreden.

Koppeling JCC-Afspraken

JCC-Klantgeleiding is eenvoudig te koppelen aan ons afsprakensysteem JCC-Afspraken. Zo krijgt u nog meer grip op de bezoekersstroom en kunnen uw medewerkers zich nog beter voorbereiden op het bezoek.

JCC-Afspraken

Onze aanmeldzuilen

Bij het geleiden van bezoekers in het gemeentehuis is de aanmeldzuil een onmisbare schakel​.
De receptie wordt ontlast en de bezoeker meldt zich razendsnel binnen. Onze nieuwste zuil beschikt bovendien over een documentscanner en gezichtsvergelijkingscamera waarmee u identiteitsfraude tegengaat.

Benieuwd welke aanmeldzuil het beste bij uw gemeente past?

Bekijk onze zuilen

Meer informatie over JCC-Klantgeleiding?

Lees hier de voorwaarden.

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.