Wilt u met ons meedenken over de ontwikkeling van onze applicaties? Geef u dan op voor ons klantenpanel!

Schrijf u eenvoudig in via onderstaand formulier. De ingevulde gegevens zullen wij
enkel gebruiken om u uit te nodigen voor onderzoeken die passen bij uw profiel.

 

Inschrijfformulier:


Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacyverklaring.

Veelgestelde vragen:

Deze gegevens vragen we eenmalig uit. Hierdoor kunnen we u persoonlijk uitnodigen voor ieder onderzoek (per e-mail). De persoonsgegevens zijn nodig om deelnemers in een profiel in te delen, bijvoorbeeld op basis van functie en leeftijdscategorie. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de groep deelnemers die een uitnodiging ontvangt, aansluit op het onderzoek en bestaat uit een gevarieerde groep respondenten. Uw gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld en gegevens worden nooit doorgespeeld aan derden. De persoonsgegevens zijn nodig om deelnemers in een profiel in te delen, bijvoorbeeld op basis van functie en leeftijdscategorie. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de groep deelnemers die een uitnodiging ontvangt, aansluit op het onderzoek en bestaat uit een gevarieerde groep respondenten. Uw eigen antwoorden ziet u niet terug in de rapportages; wij rapporteren alleen over de algehele uitkomst.

Nee, er zal nooit op basis van opgave voor het klantenpanel reclame worden gemaakt of worden geprobeerd u een product of dienst te verkopen. Ook worden uw gegevens nooit verstrekt aan derden.

Nee, elk e-mailadres kan maar één keer gebruikt worden. Het is van belang dat iedereen die zich inschrijft, een eigen e-mailadres opgeeft. Alleen dan kunnen we er zeker van zijn dat we alleen de mensen die zich hebben aangemeld voor het panel uitnodigen. Daarnaast is het voor de analyse van de resultaten van belang te weten welke kenmerken, zoals leeftijd en geslacht, horen bij degene die aan het onderzoek deelneemt.

Na het aanmelden ontvangt u een welkomstmail. Daarna kunt u worden uitgenodigd voor deelname aan een onderzoek. Per onderzoek maken we een selectie op basis van criteria, zoals de applicatie of functie. Als u voldoet aan het benodigde profiel, wordt u vanzelf per e-mail uitgenodigd om deel te nemen aan een onderzoek.

De onderzoeken hebben betrekking op de ontwikkeling van onze applicaties. Als wij bij de ontwikkeling van (nieuwe) functionaliteit input van onze klanten nodig hebben, zetten wij een onderzoek op. Afhankelijk van het onderzoek ontvangen we graag uw feedback door middel van het invullen van een vragenlijst, het beoordelen van een prototype of het kiezen tussen een aantal ontwerpen.

De uitnodiging tot deelname voor een onderzoek is een e-mail. Deze e-mail kunt u op alle apparaten openen. Afhankelijk van het onderzoek kunt u het daadwerkelijke onderzoek wel of niet uitvoeren op een smartphone of tablet. Mogelijk is het voor het onderzoek van belang dat het alleen op een bepaald apparaat wordt uitgevoerd. Dit wordt dan altijd vermeld in de uitnodiging.

Afhankelijk van de onderzoeken en uw profiel ontvangt u maximaal zes keer per jaar een uitnodiging via de e-mail. U kunt altijd zelf beslissen of u wilt deelnemen aan het onderzoek.

Dat is afhankelijk van het onderwerp en verschilt dus per onderzoek. De invultijd varieert van 5 tot ongeveer 45 minuten. De verwachte invultijd geven wij van tevoren aan. Zo kunt u zelf bepalen of en wanneer u de tijd heeft voor deelname.

Nee, deelname is nooit verplicht. Als u de uitnodiging heeft ontvangen, kunt u alsnog besluiten om niet mee te doen. Maar natuurlijk hopen wij zoveel mogelijk antwoorden te ontvangen. Als u niet reageert op het onderzoek, ontvangt u wel na ongeveer een week een herinnering.

Als een onderzoek is afgerond, informeren wij u via de e-mail over de resultaten. U ontvangt alleen resultaten over de onderzoeken waar u voor uitgenodigd bent.

Als uw e-mailadres is gewijzigd, is het belangrijk dat u dat aan ons doorgeeft. U kunt dit doen door een e-mail te sturen aan klantenpanel@jccsoftware.nl.

Als u niet meer wilt deelnemen aan de onderzoeken van het klantenpanel, kunt u zich uitschrijven door een e-mail te sturen aan klantenpanel@jccsoftware.nl. Als u zich alleen voor bepaalde onderzoeken wilt uitschrijven (bijvoorbeeld omdat u van functie wisselt), kunt u dit ook op deze manier doorgeven.

Controleer eerst uw internetverbinding. Het kan zijn dat uw e-mailprogramma zo is ingesteld dat een link in de e-mail niet doorklikbaar is. U kunt de link dan kopiëren en in de adresbalk van uw browser plakken. Werkt de link dan nog niet, stuur dan een e-mail naar klantenpanel@jccsoftware.nl.

Het is altijd mogelijk dat u een herinnering ontvangt, terwijl u al aan het onderzoek heeft deelgenomen. Bij het versturen van de herinnering wordt gekeken wie nog niet heeft deelgenomen. Het kan voorkomen dat u net na deze controle het onderzoek heeft afgerond. U kunt de herinnering dan als niet verzonden beschouwen.

Nee, u heeft alleen internettoegang en een e-mailadres nodig.