Standplaats: Oldenzaal

Over JCC Software
JCC Software bestaat al meer dan 25 jaar en is een succesvolle en resultaatgerichte organisatie met circa 40 enthousiaste en professionele medewerkers. Wij ontwikkelen, verkopen en implementeren standaard software voor diverse branches zoals de lokale overheid, woningcorporaties en de zorg. Naast de Nederlandse markt zijn wij ook op de Belgische markt succesvol actief. Ter uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een fulltime ervaren Software Engineer.

Functieomschrijving
Als Software Engineer werk je in een informele en prettige sfeer samen in een dynamisch team van jonge en ervaren collega’s binnen een groeiende organisatie. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het gehele ontwikkelproces. Vanaf het opstellen van functionele ontwerpen tot en met het testen van onze softwareoplossingen. Je bent in staat zelfstandig en in teamverband feilloos functionerende applicaties en services te ontwikkelen voor desktop en mobiele toepassingen. Hiervoor maak je gebruik van de nieuwste design patterns en ontwikkelomgevingen zoals Visual Studio, .NET Framework en Team Foundation Server. Door intensieve samenwerking met onze eindgebruikers of andere belanghebbenden komen we tot innovatieve oplossingen die het maximale rendement opleveren voor de klant. Op deze manier helpen wij onze klanten in hun groei en onze medewerkers in hun ontwikkeling.

Functiecriteria
De juiste Software Engineer heeft uitstekende kennis en beheersing van object georiënteerd programmeren en denken, webservices, XML en relationele databases. Je bent een teamspeler die de handen uit de mouwen wil steken. Je bent kwaliteitsbewust en beschikt over een no-nonsense mentaliteit. Verder ben je analytisch en prima in staat om je kennis met anderen te delen en voldoe je aan de volgende criteria:

  • HBO werk- en denkniveau (Informatica);
  • Uitstekende kennis van object georiënteerde programma;
  • Bekend met N-Tiered Development en Design Patterns;
  • Ervaring met .NET, C# en Agile / Scrum;
  • Ervaring met relationele databases en normalisatie;
  • Zelfstandig en oplossingsgericht kunnen werken;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een klant- en resultaatgerichte werkhouding.

Wat heeft JCC Software te bieden?
Een uitdagende functie binnen een jonge, professionele en groeiende organisatie. Behalve een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij een inspirerende innovatieve werkomgeving met uitdagende projecten en ruimte voor eigen initiatief. Ben jij de ambitieuze Software Engineer met de wil om te winnen en gevoel voor kwaliteit?

Mail dan je C.V. samen met je motivatie naar hr@conxillium.com onder vermelding van Software Engineer. Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met de heer Robin van Ommeren via telelefoon 0541 – 62 70 62.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.