Over de koppeling
De ITSME koppeling zorgt voor extra gemak voor uw burger die via het internet afsprakenportaal een afspraak maakt. De koppeling vult het tabblad "contactgegevens" automatisch met contactgegevens die reeds bekend zijn.

Ontwikkeling ITSME koppeling bij 5 opdrachten
Voor de start van de ontwikkeling van de koppeling zijn minimaal 5 opdrachten nodig van lokale besturen die gebruik maken van het internet afsprakenportaal van JCC-Afspraken (voorheen G-PLAN).

Kosten koppeling
​De eenmalige kosten bedragen: € 2.450,00
De jaarlijkse servicekosten bedragen: € 441,00

Geeft u opdracht voor de start van de ontwikkeling van de koppeling? Dan ontvangt u een extra korting van € 750,00 op de eenmalige kosten. Indien 10 of meer lokale besturen vóór 15 december opdracht geven, dan ontvangt u nog eens € 250,00 extra korting op de eenmalige kosten.

Met het invullen van het onderstaande formulier geeft u akkoord voor de aanschaf van de ITSME koppeling. U ontvangt na het invullen een opdrachtbevestiging. Van u ontvangen wij dan graag een bestelbon voor de opdracht. De opdrachten worden gefactureerd bij het behalen van minimaal 5 opdrachten (en na 15 december).

Uw gegevens
Door dit formulier in te vullen gaat u akkoord met onze voorwaarden en privacyverklaring.


Copyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer