TJOONER BEELDSCHERMCOMMUNICATIE

Maakt u optimaal gebruik van de beeldschermen in het gemeentehuis?
Er zijn altijd momenten dat mensen even stilstaan of moeten wachten; wachten op de afspraak of om geholpen te worden aan de balie, tijdens een pauze of voorafgaand aan een vergadering. Elke situatie is een unieke kans om deze mensen te bereiken. Met TJOONER, onze oplossing voor beeldschermcommunicatie, communiceert u op het juiste moment met uw doelgroep.

Meer dan alleen oproepinformatie

Bij veel gemeenten worden schermen alleen ingezet voor het tonen van oproepinformatie of het communiceren van de openingstijden. Een gemiste kans, wat er is veel meer mogelijk! Vanuit TJOONER stuurt u deze schermen eenvoudig aan en bepaalt u per scherm welke content u toont.

Voeg externe elementen toe

Naast uw eigen teksten, foto’s en video’s heeft u ook de mogelijkheid om externe elementen toe te voegen. Bijvoorbeeld de actuele oproepinformatie uit het klantgeleidingssysteem, de laatste berichten op Social media, het recente landelijke nieuws of de actuele reisinformatie van het OV.

Publiceren in één handomdraai

In korte tijd stelt u een prachtige presentatie samen. Een presentatie die bijvoorbeeld bestaat uit nieuwsberichten, foto’s, video’s en externe elementen.

Templates, afspeellijsten en vooruit plannen

TJOONER werkt met templates en afspeellijsten. Hierdoor hoeft u niet steeds weer een nieuwe presentatie te maken en kunt u de content snel aanpassen. Nog eenvoudiger: u kunt de berichten en presentaties vantevoren inplannen op het moment dat het u uitkomt.

Perfect voor interne communicatie

Heeft u mededelingen, roosterwijzigingen of overige zaken die belangrijk zijn om te communiceren aan uw medewerkers? Ook hiervoor kunt u TJOONER perfect inzetten als extra communicatiekanaal.

Wilt u meer informatie over TJOONER?


Lees hier de voorwaarden.

Geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op.