Politiezones

Als korpschef wilt u de dienstverlening aan uw bezoeker zo eenvoudig mogelijk maken. Met het werken op afspraak doet u dit. U biedt de bezoeker de mogelijkheid om een afspraak te maken voor de verschillende diensten van uw politiezone. Wilt u niet volledig werken op afspraak? Geen probleem, het werken op afspraak is perfect te combineren met vrije inloop.

Snel naar het juiste loket en medewerker
De bezoeker maakt online of telefonisch een afspraak en meldt zich op het afgesproken tijdstip bij de onthaalbalie of touchscreenzuil. Op de afspraaktijd wordt de bezoeker direct doorgestuurd naar het juiste loket en medewerker. Simpel, snel en klantvriendelijk.

Snel geholpen door een goede voorbereiding
Omdat de bezoeker een afspraak heeft gemaakt is de medewerker helemaal voorbereid op het bezoek. De bezoeker wordt sneller geholpen en gaat tevreden naar huis!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw politiezone?
Wij komen graag bij u langs voor een uitgebreide demonstratie, helemaal afgestemd op uw specifieke situatie. Zo ziet u gelijk wat de voordelen zijn voor uw politiezone. Vraag direct een demonstratie aan via het onderstaande contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Demonstratie

Vraag demonstratie aan van JCC-Afspraken en ReserveringenCopyright 2017 © JCC Software B.V. Disclaimer