Vanwege het coronavirus hebben we de afgelopen maanden geen nieuwe instructievideo’s opgenomen en op het klantenportaal geplaatst. Goed nieuws: omdat we inmiddels weer meer vanaf ons kantoor werken, zijn de opnames hervat. Vanaf nu staan er elke maand weer twee nieuwe video’s op het klantenportaal.

De twee nieuwe video’s van deze maand zijn:

JCC-Betalen – Een extern kenmerk toevoegen Met JCC-Betalen is het mogelijk om gerichte informatie uit te vragen bij het afrekenen van een artikel. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om een aanslagnummer uit te vragen bij het afrekenen van een belastingsartikel. In deze video laten we zien hoe dit werkt.

JCC-Afspraken – Plannerautorisaties toepassen Maak je met meerdere afdelingen gebruik van JCC-Afspraken? In deze video leggen we je uit hoe je met behulp van plannerautorisaties precies kunt bepalen wie toegang heeft tot welke agenda’s en medewerkers. Zo kan een medewerker alleen afspraken maken in de agenda’s van zijn of haar afdeling en wordt er geen overbodige informatie getoond.

U vindt de video’s onder het menu “instructievideo’s” op ons klantenportaal.

Heeft u nog geen toegang tot het klantenportaal? Vraag dan een account aan bij de hoofdcontactpersoon van uw gemeente. Mocht u niet weten wie die rol heeft, neem dan contact met ons op.